Eskala : ariketa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan proportzioekin jarraitzeko eskala ikusiko dugu. Kontuan izan, eskalak oso garrantzi handia duela. Bidaiatzerakoan mapa erabiltzen dugu hirian zehar ibiltzeko eta horrek eskala bat darama. Zientzia adarretik zoaztenok ere, ondo erabiltzen jakin behar duzue, batez be marrazketan fabrikazioak egiterakoan, hauek eskalarekin bait doaz.
DBH, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak