Pasaian (jostirudia) eta zenbait ipuin - Iraola, Biktoriano (1841-1919); Pasaia. Udala; Gipuzkoa. Foru Aldundia; Ikastolen Elkartea; Pasaia Lezo Lizeoa ([S.l. : s.n.], 1997)
Pasaia-Lezo Lizeoak, bere bokazioari eta bere helburuei dagokienez, gure kultura finkatu eta zabaltzeko ahaleginak egiten ditu. Horregatik, Kilometroak 97 dela-eta, Pasaia gai hartuta idatzi duten idazleek eginiko liburu bilduma hau eskaintzen dizu.
Keywords: Helduentzako Literatura