Xarlik badaki aukeratzen - Peacock, Lou; Santxez Munain, Amets; Slater, Nicola; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
Xarli blokeatu egiten da, zenbait aukeraren artean hautatu behar duen bakoitzean. Xarliri ez zitzaion gustatzen aukeratzea. Inoiz ez zekien zer jan, zer arropa jantzi, edo oheratzerakoan argia piztuta ala itzalita utzi... Orain, aukera guztietan zailena egin behar du. bere urtebetetzerako oparia.
0-5 urte (urdina)
Charlie Chooses
Keywords: Album ilustratuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura