Arkakuso txakur bila - Mabbitt, Will; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
Arkakuso aspertuta dago txakur zahar baten ile artean bizitzeaz eta etxe deituko liokeen beste zerbaiten bila atera da. Dena den, denetan topatzen ditu gabeziak. Aurkituko al du Arkakusok bere txakur egokia? Barrez lehertzeko historia errimaduna, duguna estimatzearen garrantziari buruzkoa.
0-5 urte (urdina)
Flea seeks dog
Keywords: Umorea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Txakurrak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura