Xaxi eta jaka gorri-gorria - Melling, David J.; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
Xaxiri ez zaio batere gustatzen bere jaka berria. Ez, ez, ez, ez! Baina bere lagunik onenarekin, Xutekin, jolas egitera kalera ateratzen denean, agian jabetuko da jaka soinean izatea ez dela horren txarra.
3-6 urte (urdina)
Rufus and the Red, Red Coat
Letra larria.
Keywords: Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Txakurrak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura