Naia eta Nabil detektibeak - Ugarte, Yurre; Ugarte, Eneko (Berriozar : Denonartean, 2014)
Ezkutaketan jolasean, haurrak detektibe bihurtuko dira etxean objektu bat aurkitzeko. Bide horretan, ezinezko gauzak gertatuko dira.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Detektibeak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura