Proportzioak : ariketa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan aurrekoan bezala proportzioak ikusiko ditugu, hemen despejatzen jakin beharko dugu, demagun hiruko erregela bat bezala izan daitekeela. Ariketa oso sinplea da, ia buruz ikasi dezakezue despejatzeko modua, baino hobeto izango.
DBH, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak