Proportzioak : ariketa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan proportzioak landuko ditugu. Ariketan taula bat bete beharko dugu. Bi datu emango dizkigute eta esandako taula bete beharko dugu. Ariketa egiteko hiru modu desberdin daude. Hiru modu hauek ezagutzeko bideoa ikusi.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak