Agur Patxiku artza - Garmendia, Joxe; Arregi, Kontxi; Markina, Miren; Ayerza, Josu; Elizegi, Aritz; Mujika, Elena; Pardabila, Maider; Urkiano, Leire; Atxaga, Bernardo; Goenaga, Aitzpea; Etxeberria, Gotzon; Eusko Jaurlaritza. Hezkuntza Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1984)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Agur Patxiku artza" dauka izenburua.
Haur Hezkuntza
Keywords: Haur-kantak -- Euskal Herria; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak