Zorriaren larrua - Lete, Xabier (1944-2010); Aizpurua, Yolanda; Zapiain, Aitziber; Iturbe Jaione; Ruiz, Montse; Martxueta, Lurdes; Oiarzabal, Anabel; Lertxundi, Anjel; Iriondo, Lurdes (1937-2005); Eusko Jaurlaritza. Hezkuntza Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Zorriaren larrua" dauka izenburua.
Haur Hezkuntza
Keywords: Haur-kantak -- Euskal Herria; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak