Mikel eta laguna - Eusko Jaurlaritza. Hezkuntza Saila; Kukubiltxo Taldea (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Mikel eta laguna" dauka izenburua.
Haur Hezkuntza
Keywords: Txotxongiloak; Haur-kantak -- Euskal Herria; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak