Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez [bigarren zatia] - Iriondo, Lurdes (1937-2005); Etxeberria, Gotzon; Urbieta, Imanol (1934-2016); Eusko Jaurlaritza. Hezkuntza Saila; Goiztiri Taldea; Keinu Taldea (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bigarren zati honetan 7 zinta jasotzen dira bideo laburrekin.
Haur Hezkuntza
Keywords: Haur-kantak -- Euskal Herria; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak