Funtzioak eta grafikoak : ariketa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Ariketa honetan grafikoen ariketa bat ikusiko dugu, pisu-prezio grafikoa hain zuzen ere. Zenbat eta gehiago erosi, orduan eta gehiago ordaindu behar dugula adieraziko duena. Ikusiko dugun moduan, grafikoki lineala izango da.
DBH, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak