Funtzioak eta grafikoak : ariketa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan ariketa bat egingo dugu. Ariketa honetan galdera batzuk izango ditugu eta grafiko bat emango digute. Grafikoa interpretatzen jakin beharko dugu galderak erantzun ahal izateko.
DBH, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak