Chertat eta lehoia - Ami Omar, Abdu (1928-2012); Chej Ahmed; Eizagirre, Jexux; Eizagirre, Pako (; Hernani Dobera Euskara Elkartea, 2021)
Bada pertsonaia bat, Sahara osoan guztiz ezaguna. Ume guztiek maite dute, eta haren izena entzuteaz bat, barre txikiak egiten dituzte. Xelebrea baita zeharo. Bere izena du, Chertat.
Material hau AITTU.eus webgunetik ekarri da.
4 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Sahara -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Bideo didaktikoak