Piztiak bizi diren lekuan - Sendak, Maurice (1928-2012); Izagirre, Koldo; Eizagirre, Pako; Gallastegi, Josu (; Gasteiz, 2021)
Gau batez otso-larrua jantzi zuen Maxek eta hainbat gaiztakeriaEgin zituen. Amak esian zion: PIZTIA EZ BESTEA!eta Maxek erantzun: JAN EGINGO ZAITUT! Amak, noski, ohera bidali zuen afaldu gabe.Gau hartan basoa sortu zen Maxen gelan...
Material hau AITTU.eus webgunetik ekarri da.
6-8 urte (urdina)
Keywords: Haurren beldurra; Munstroak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Bideo didaktikoak