Funtzioak eta grafikoak : ariketa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan egingo dugun ariketan, taula bat emango digute eta grafiko bat egin beharko dugu taulako datuekin. Bi datu zutabe edo lerro topa ditzakegu, baina zein jarri behar dugu absiza ardatzean eta zein ordenatu ardatzean? Ikusi bideoa eta ikasi.
DBH, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak