Funtzioak eta grafikoak : ariketa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan, puntuak grafiko batean nola irudikatzen diren eta alderantziz ikusiko dugu. Azalpen labur bat emango dugu ardatz bakoitza zein den eta nola deitzen den gogorarazteko.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak