Funtzioak eta grafikoak : azalpena - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan grafikoen teoria ikusiko dugu. Zenbat ardatz topa ditzakegun, zeintzuk diren koadranteak, ze zeinu duen koordenatu bakoitzak eta baita ardatzen izenak ere.
DBH, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak