Funtzio errodunak : azalpena - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan funtzio errodunen irudikapena ikusiko dugu. Lehendabizi gogoratu erroek bakarrik zenbaki postiboak hartu ditzaketela, beraz beren domeinuak zerotik infinutura doaz, gogoan hartu ere zeroa domeinu horren barne dagoela. Behin hau jakinda X-ri balioak emanda funtzioaren grafikoa atera dezakegu.
DBH, 4. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak