Arima basaltoan - Santisteban, Karlos; Kutxa Fundazioa ([Donostia-San Sebastián] : Kutxa Fundazioa, 1998)
Irun Literatur Sariak kutxa Fundazioak antolatu ohi ditu literatura sustatu eta beronen gizarte-hedapenari laguntzeko asmoz. Lehiaketa jau urtero egiten da, orain dela hogeita zazpi urte hasi zenez geroztik, eta Ipuin, Eleberri, Olerki eta Saiakeraren alorrak bildu izan ditu bere baitan. Lan honek 1997ko Olerki Saria irabazi zuen.
Irun Hiria Olerki saria, 1997
Premios literarios
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura