Bizikleta : osasuna, segurtasuna eta mugikortasun iraunkorra : pertsonak, makinak eta ingurunea - Lizarraga, Kepa; Llano Hernaiz, Jose Miguel (Bilbao : Bizkaiko Foru Aldundia, 2020)
Kepa Lizarragak, Gorputz Hezkuntza eta Kiroleko Medikuntzan espezialista, bizikletari buruzko azterketa bat eskaintzen digu argitalpen honetan, hainbat ikuspuntutatik.
Bibliografia: 154-165 or.
Keywords: Bizikletak -- Aholku praktikoak; Monografiak