Bubu ehiztari - Cyril, Hahn; Sarasola, Jose Antonio ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Buburen herrixkan gaur inork ez du ehizatu nahi. -Neu joango naiz bai, eta ikusiko duzue! -esan du Bubuk. Zer ekarriko ote du zakuan?
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Afrika -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura