Aldaketa - Mata, Iván; Murua, Mitxel (Irun : Alberdania, 2020)
"Aita, gauzak aldatzen ari dira!" esaten dio, urduri eta izututa, hartz txikiak aitari. Bere mundu zuria aldatzen ari da, eta ez onerako... Zergatik? Ezin ote dugu ulertu planeta gure etxea dela eta bertan bizi garenon esku dagoela hura zaintzea? Hartz txikiak, behintzat, ongi asko daki hori...
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ingurunearen zaintza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak