Bertso eskola - Euskal Herriko Bertsozale Elkartea (Billabona : Bertsozale Elkartea, 2020)
Bertso-eskolei zuzendutako ataria da hau, Bertsozale Elkarteak eskainia. Saretzean eragin nahi du, bertso-eskola bakoitzak egindako ekarpena guztien eskura jarrita. Barrura begira, bertso-eskola bakoitzaren asteroko talde dinamikan baliatzeko materialak eskaintzen ditu (gaitegia, errimategia, doinutegia, hasiberrientzat teknika lantzeko fitxak, bertso jarriak...); baita informazioa ere, bertso-eskolentzako interesgarriak diren garaian garaiko ekimenen berri emanez. Nork bere berri eman dezake atarian: antolatutako ekimenen albisteak bidaliz, ikasmateriala luzatuz. Bertso-eskola bakoitzak jarritako alearekin guztiok elikatuko gara, sarean.
Keywords: Bertsolaritza -- Irakaskuntza; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak