Panpi - Landart, Daniel; Madina Elgezabal, Itziar; Etxegiroan (Elorrio : Etxegiroan, 2020)
Bihotz begiekin eta ahotsarekin irakurtzen ditugu testuak. Zure belarrien atarian jartzen ditugu zuk nahi duzunean entzuteko. Audio honetako iturria, 'Jendeak' (Elkar)
Keywords: Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak