Artefaktua : Eric Dicharry - Dicharry, Éric; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2020)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2020ko denboraldia, abenduak 12).
Apalategia: Yolanda Iturain
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Euskal literatura; Baliabide digitalak; Telesaioak