Nire ama Olentzero da - Mendiguren Elizegi, Xabier; Gutierrez Salaberria, Leire (Donostia : Elkar, 2020)
Beñatek arrebatxo bat eskatu ohi dio Olentzerori urtero, baina, horren ordez, beste opari bat ekartzen dio beti: tren elektrikoa, baloia, banpiroen mozorroa... Aurten, ordea, gauzak desberdinak izango direla agindu diote.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Anai-arreba baten jaiotza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak