Aisialdian biolentziari aurre egiteko aholku sorta - Emaisia Elkartea; Arteaga, Katixa; Urtxintxa Eskola; Eragintza Kultur erakundea (Bilbo : Urtxintxa Eskola, 2005)
Astialdiko begirale eta hezitzaileentzat zuzendutako liburuxka bilduma.
Keywords: Hezkidetza; Sexu-bereizkeria eta hezkuntza; Gazteak -- Jolas-ekintza; Monografiak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak