Aisialdian jolas hezkidetzailearen bidez sexismoari aurre egiteko aholku sorta - Emaisia Elkartea; Arteaga, Katixa; Urtxintxa Eskola; Eragintza Kultur erakundea (Bilbo : Urtxintxa Eskola, 2009)
Liburuxka honekin, jolas hezkidetzailearen garrantziaz kontziente izateko eta honetan hausnartzeko proposamena egin nahi dizuegu. Helburua da jolasaren lanketaren bidez sexismoari aurre egitea! Astialdiko begirale eta hezitzaileentzat zuzendutako liburuxka bilduma.
Keywords: Hezkidetza; Sexu-bereizkeria eta hezkuntza; Gazteak -- Jolas-ekintza; Monografiak; Erreferentzia-materialak