Aisialdian ipuinen bidez sexismoari aurre egiteko aholku sorta - Emaisia Elkartea; Arteaga, Katixa; Urtxintxa Eskola; Eragintza Kultur erakundea (Bilbo : Urtxintxa Eskola, 2006)
Liburuxka honekin ipuinetan agertzen diren mezu sexisten gaineko hausnarketa bultzatzea eta esku-hartze hezkidetzailea eskeintzea ditugu helburu. Helburua da ipuinen bide aisialdian hezkidetza lantzeko irizpideak ematea. Astialdiko begirale eta hezitzaileentzat zuzendutako liburuxka bilduma.
Keywords: Hezkidetza; Sexu-bereizkeria eta hezkuntza; Gazteak -- Jolas-ekintza; Monografiak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak