Aniztasunaz gozatu! - Emaisia Elkartea; Eragintza Kultur erakundea; Bizkaiko Urtxintxa Aisialdiko Eskola ([Bilbo] : Emaisia)
99 piezaz osatutako puzzlea.
6 urtetik aurrera
Keywords: Kultura-aniztasuna -- Puzzleak; Jolas didaktikoak