h - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Zirkunferentziaren bitartez angelu guztien sinu eta kosinua lortu ahal izango dugu. Zirkunferentzia honi, zirkulu goniometrikoa deitzen diogu. Zirkulu honek bi ardatz dauzka bere barnean, X eta Y ardatza. Trigonometria ondo ulertzeko ezinbestekoa da hau ondo ulertzea! Ikusi bideoa nahi beste aldiz eta ez izan galdetzeko beldurrik.
DBH, 4. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak