Makina elektrikoak - Euskalgintza Bulegoa (: Jakinbai, 2020)
Makina elektrikoak liburuak sei lan-unitate eta hainbat eranskin ditu. Unitate bakoitzaren hasieran, hasierako kasu praktiko bat agertzen da, unitateko edukiarekin lotutako egoera bat azaltzeko. Hasierako egoerak eta kasu-azterketak osatzen dute. Hasierako kasua ebatzi edo azalduta geratu daiteke unitatean. Horrela, kasuaren analisia unitatearen ardatz bihurtzen da, edukiak garatzean kasua aipatuko baita behin eta berriro.
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Unitate didaktikoak