Nork zainduko zaitu zu? - Hernandez, Arrate; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2019)
Bigarren denboraldiko azken atal honetan lanbide bati merezi duen errekonozimendua eman nahi izan diogu. Zaintza lanei, alegia. Bi errealitate oso ezberdin ordezkatzen dituzte etxez etxe aritzen den Elena Ugartemendiak eta erresidentzietako Aitziber Aranberri gerokultoreak. Sektoreak bizi duen egoera prekarioan, bataren lana duina da, bestea berriz, hori lortzeko borrokan ari da. Profesioa maite dute biek eta merezi duten lekua aldarrikatzen dute, baita zaintza lanak emakumeekin lotzeko dagoen joerarekin amaitzeko nahia ere.
Keywords: Irratia -- Programak