Oinarrizko transmisio-elementuen ariketa-gida - Urtusagasti Garcia, Enekoiz; Urtusagasti Garcia, Enekoiz; Trespalacios Aurtenetxea, Ugutz; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Laneki, 2020)
Lan hau Lanbide Heziketako Fabrikazio Mekanikoko Diseinuko Goi Mailako Teknikaria heziketa-zikloan erabiltzeko sortu dugu, Galdaketako moldeen eta ereduen diseinua irakasgaian, hain zuzen ere. Irakasleentzat lagungarria izango den ariketa-gida bat sortzea izan da gure asmoa. Izan ere, askotan, zaila izaten da gai honi buruzko teoria eta ariketak aurkitzen. Ariketak egiteko eta ulertzeko beharrezkoa den teoria laburra ere txertatu dugu. Kasu honetan, transmisio-elementuei (engranajeak, uhalak eta kateak) dagozkien ariketa errazak dira; gaiak ulertzeko ez ezik, ariketa gehiago sortzeko ere lagungarriak izango dira.
2020/09/09
Lanbide Heziketa, Goi mailako zikloa
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak