Mazarotaren ariketa-gida - Urtusagasti Garcia, Enekoiz; Trespalacios Aurtenetxea, Ugutz; IRALE (Artazugoikoa); Laneki Elkartea (Bilbo : Laneki, 2020)
Lan hau Lanbide Heziketako Fabrikazio Mekanikoko Diseinuko Goi Mailako Teknikaria heziketa-zikloan erabiltzeko sortu dugu, Galdaketako Moldeen eta Ereduen Diseinua irakasgaian, hain zuzen ere. Irakasleentzat lagungarria izango den ariketa-gida bat sortzea izan da gure asmoa. Izan ere, askotan, zaila izaten da gai honi buruzko teoria eta ariketak aurkitzen. Ariketak egiteko eta ulertzeko beharrezkoa den teoria laburra ere txertatu dugu. Kasu honetan, ebatzitako ariketak errazak dira, baina uste dugu ikasleei gaia hobeto ulertzen lagunduko dietela. Bestalde, ariketa horiek irakasleei erraztu egingo diete antzeko ariketa gehiago sortzea, baita beste atal batzuk lantzea ere, hala nola solidotze-denbora...
2020/09/14
Lanbide Heziketa, Goi mailako zikloa
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak