Nire gorputzean bizi naiz - Igerabide, Juan Kruz; Azpiazu, Ainara (Donostia : Ikaselkar, 2020)
Irakurtzen ikasten ari diren bost urtetik aurrerako haurrentzat ipuinak sortu dira Kimu bilduman. "Nire gorputzean bizi naiz" ipuinaren kasuan, Juan Kruz Igerabidek eta Ainara Azpiazu "Axpi"-k hitzak eta irudiak elkartu dituzte poema, asmakizun eta igarkizun sorta honetan. Hitzek eta irudiek duten magia ezkutua erabiliz, liburuak jolas egiteko gonbidapena luzatzen die haurrei.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Poesia; Giza gorputza -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura