Utikan, birusa! - Jaka García, Ana; Mitxelena, Iosu (Donostia : Elkar, 2020)
Noa eta Lea, gainerako haurrek bezala, koronabirusaren krisiak ekarritako bizimodu berrira egokitu behar izan dute. itxialdira lehenengo, ez guztiz ohiko bizimodura ondoren. Gu gara marimatrakak, iji eta aja, barre eta zalaparta, neska pare aparta.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Senideak- -- Eleberriak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bihurrikeriak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura