Tenperaturak ipar hemisferioan 1880-2000 aldian - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2007)
Ameriketako Estatu Batuetako NOAA erakundeak jakinarazi du 1880tik inoiz ez direla ipar hemisferioan abendua, urtarrila eta otsaila oraingoan bezain beroak izan
Keywords: Klima; Klima-aldaketak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Mapak eta horma-irudiak