Isadora Moon kanpaldira doa - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbao : Mezulari, 2020)
Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. Hortaz, familia osoa kanpaldian itsasertzera doanean, gertakizun bereziak biziko dituzte eguna joan eta eguna etorri... Kanpin-dendan lo egitea, sua piztea, sirena baten lagun egitea... dena da berezia Isadora tartean dagoenean!
6 urtetik aurrera (urdina)
Isadora Moon Goes Camping
Keywords: Maitagarriak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Banpiroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak