Batetik zetara gure ostadarra : zenbakiak, letrak eta koloreak - Kazabon, Antton (Berriozar : Denonartean, 2020)
Material honekin kantuan eta boz goran jolasterakoan, zenbakiak, letrak eta koloreak landu ditzakegu. Oharkabean, bertsotako hainbat doinu, errima, neurri, hitz joko eta errepikapen ere aurkituko ditugu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Alfabetoak; Zenbakiak; Koloreak; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak