Teknologiaren Historia Euskal Herrian - Alijostes Bordagarai, Koldo; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2020)
Euskal Herriko historian zehar egon diren aurrerapena edota aurkikuntza teknologiko garrantzitsuenak aipatzen dira. Historiaurretik hasi eta gaur egun arte.
2020/03/24
DBH eta Batxilergoa
Keywords: Euskal Herria -- Historia -- Teknologiak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak