Arabako ibilbidea - Albiturri - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Marietan abiatuta, Leintz Gatzagarako bidea hartu eta Albiturrirako bideari ekingo diogu. Santa Marina baseliza ikusiko dugu basoan, pago sendoek partekatutako lepo liluragarrian.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Araba; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak