Altzoko Handia eta Kutixiren bekaitza - Izagirre, Koldo; Irrimarra (Donostia : Erein, 2020)
Migel Joakin Eleizegi, gigantismo gaixotasuna izan zuen gazteak, 2 metro eta 41 zentimetro neurtzera iritsi zen. Altzoko Handia deitzen zioten, herri hartan jaioa baitzen, eta izen hori jarri diogu haurrei zuzendutako literatur bilduma honi, pertsonaia hori izango duelako protagonista. Album formatuan argitaratuak, Koldo Izagirreren testu poetiko eder banarekin eta Irrimarrak sentsibilitate handiz irudietan emanak.
3-8 urte (urdina)
Keywords: Erraldoiak; Euskal kultura; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura