Nafarroako ibilbidea Beartzun Harri Kulunka Alba - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Elezaharraren arabera, Hargibel menditik askatutako hareharrizko bloke handi hau Errolanek Hauza menditik jaurtitako harria omen da.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Nafarroa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak