Amona Joxepa eta trena izan nahi zuen kokodriloa - Prim, Esther (Barcelona : Erein, 1989)
Irakurtzen hasten diren haur txikientzako liburu aproposak; eskuz idatzita daude eta hala, marrazki atseginak dituzten istorio polit hauen bidez, haurrak irakurtzen eta idazten erraz eta gustora ikasiko du.
5 - 7 urte (urdina)
Keywords: Desgaitasuna duten pertsonak- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Maitasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura