Ahal Duguren botoen bilakaera : Mondarrain - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Eusko Legebiltzarrean indartsu sartu den arren, urrun geratu da bigarren postutik. (S0(BErakundeek hobeto funtzionatuko dute, gardenak izango garelako(S1(B, esan du Zabalak.s
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak