Siriako gatazka Aleporen banaketa : Mondarrain - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Siriako oposizioak gaitzetsi egin du Errusiako armada hiriaren sarreran egotea. Meniak lehen 24 orduak beteta, NBEk nabarmendu du (S0(Bbarealdia(S1 (Bbueltatu egin dela hirietara, (S0(Bzenbait istilu salbu(S1s
Keywords: Historia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak