Lurra - Parker, Steve; Harris, Nicholas; Turner, Joanna; Aston, Claire; Baker, Julian; Ttarttalo Argitaletxeko Itzulpen Zerbitzua (Donostia : Ttarttalo, 2001)
Geologia, paisaia, atmosfera eta historiaurreari buruzko datuak eta informazioa. 200 irudi bikain baino gehiagoa. Glosategia eta aurkibidea. Etxean zein eskolan erabiltzeko egokia.
Glosategia: 60.-61. or.
Gaikako aurkibidea: 62.- 64. or.
Earth
Keywords: Geologia; Lurra (Planeta); EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak